EntreprenörskapJobb

Webbyrå tipsar – 5 plugins för att förbättra ditt företags WordPress-hemsida

By juni 3, 2021juni 18th, 2021No Comments

Denna artikel innehåller reklam

Letar du efter de bästa WordPress plugins för att ta ditt företag till nästa nivå 2021? Sunbird Webbyrå i Malmö ger dig bästa tipsen. 

Att ha rätt uppsättning WordPress-plugins och verktyg kan hjälpa dig att växa din online-verksamhet. I den här artikeln har vi delat vårt expert val av de måste-ha WordPress-plugins för företagswebbplatser 2021.

Duplicate page – Duplicera sid- och inläggsplugin ger funktionalitet för att skapa en klon av sida eller inlägg vilket du sparar väldigt mycket tid på. Du slipper bygga upp sidmallar igen och kan bara byta ut innehållet.  

Broken links –  Broken Link Checker övervakar och testar alla interna länkar och externa länkar på din webbplats och letar efter trasiga länkar. Det hjälper dig att fixa dåliga länkar för att förbättra SEO och användarupplevelse. Enkelt plugin som säkerställer att dina länkar inte är brutna. 

ACF – Advanced Custom Fields är ett WordPress-plugin som låter dig lägga till extra innehållsfält. Dessa extra innehållsfält kallas oftare för anpassade fält och kan låta dig bygga webbplatser snabbare. ACF låter dig som utvecklare ta full kontroll över WordPress och skräddarsy innehållet efter din webbplats behov. Med ACF kan du lägga till fält utöver WordPress-visuella redigeraren eller välja att dölja det helt.

Yoast SEO – Är ett ovärderligt verktyg när du skriver SEO-vänligt innehåll med rätt nyckelfraser i åtanke. Säkerställer att människor och sökmotorer kan läsa och förstå ditt innehåll. Yoast SEO-plugin gör det enkelt för din webbplats att uppfylla de högsta tekniska SEO-standarderna. Det ger dig också verktygen för att få ditt innehåll till de högsta standarderna för SEO och övergripande läsbarhet.

WP Rocket – Säkerställer att webbplatser laddas snabbt, vilket är viktigt för att förbättra SEO-rankningar och öka konverteringar. WP Rocket gör att WordPress kringgår allt detta. Det genomsöker och sparar en statisk kopia av dina sidor i cachen och låter WordPress visa den cachade sidan för användaren istället för att generera en sida åt gången. Ta hjälp av Webbyrå i Göteborg för en hemsida skapad med de bästa WordPress plugins.