Den Londonbaserade modebloggaren och skjortexperten Carl Thompson om varför Tech Prep passar hans livsstil.

“London är en ganska hektisk stad, och jag håller alltid ett högt tempo. Jag tillbringar dagarna med att springa omkring och försöker fördela min tid mellan mitt företag Hawkins & Shepherd och min blogg. Dessutom har jag en hund, vilket är nästan som att ha ett barn. Så när det gäller kläderna är komforten väldigt viktig. Jag avskyr att bli svettig, särskilt på sommaren. London är inte känt för sin luftkonditionering, men det är känt för sitt regn. Jag vill ha material som andas men även torkar snabbt. Det är därför jag uppskattar Tech Prep. Att ta sig runt med tunnelbanan kan bli ganska obekvämt ibland. Det är viktigt med kläder som andas, och man känner verkligen skillnaden.”

När jag köper kläder föredrar jag att investera i tidlösa plagg som håller länge. Jag har ofta på mig jeans och en t-shirt, men jag älskar att klä upp mig i kostym. Mina favoritskjortor med Tech Prep är den klassiskt vita och den blårandiga. Jag tycker om att bära dem med en välsydd kostym och sätta pricken över i med små detaljer som slips och en näsduk i fickan. När jag går till ett möte vill jag känna självsäkerhet, och jag tror att en bra skjorta, en bra kostym och bra skräddarkonst ger just det.”

Under utvecklingen av Tech Prep skapade GANT ett nytt, revolutionerande material. Det är en högpresterande blandning av bomull och tråd som består av två särskilda sorters fibrer. Ett av dem ser ut som en tub när man tittar på det genom ett mikroskop. Det gör tyget robust utan att tynga ner det. Det spinns ihop med andra fibrer som liknar stjärnor. Det bildar en kanal inom tråden som släpper in och ut luft genom väven. Det är därför kläder med Tech Prep andas bättre än andra material och håller dig förvånansvärt sval och bekväm.

Leave a Reply