När det vankas lönefredag är det ingen vits med Casual Friday. Då vill vi slå ett slag för den välskräddade skjortan. Vi vill ytterligare lyfta den relativt nylanserade och tekniskt unika modellen Black Bow – för dig som vill vara smartare välklädd på både jobbet och till vardags.

Det var i slutet på förra året som skjorttillverkaren J.Harvest & Frost lanserade den multifunktionella skjortan
 Black Bow – ett hantverk ända ner på molekylnivå. Genom att använda nanoteknologi fick materialet ett unikt fläckskydd. Tyget avvisar såväl vatten som andra ovälkomna vätskor. Tänk vad smidigt att slippa beviset när kaffe och annat hamnat lite fel, när vi stressar mellan möten och tar de snabba – men ack så underbara – pauserna.

J.Harvest & Frost har tidigare lanserat ett flertal välskräddade skjortor med målet att förbättra upplevelsen för alla som använder skjorta till vardags. Efter hela två år av testande introducerades varumärket den nya och multifunktionella skjortan.

Tack vare användningen av nanoteknologi vid tillverkning har Black Bow blivit utrustad med ett unikt fläckskydd. Det innebär att tyget har en vätskeavstötande effekt. Spills något på skjortan, ja då går det enkelt att torka bort. Verkligen en härlig nyhet så slipper man ha en extra reservskjorta om man ska iväg direkt efter jobbet.

– Black Bow kan vara till hjälp för många människor i olika situationer. Det unika med tygets vattenavvisande egenskaper är nämligen att det fungerar inifrån och ut. Du behöver alltså inte oroa dig för hur skjortan ser ut, vare sig om du råkar spilla en kopp kaffe eller får okontrollerade svettningar precis innan ett viktigt jobbmöte, säger Tobben Johnsen, Concept Manager på J.Harvest & Frost.

Black Bow är även strykfri & komfortabel

Black Bow uppvisar inte endast vattenavvisande egenskaper utan är dessutom helt strykfri. För att garantera att formen på skjortan inte förändras vid tvätt levereras den med bland annat tejpade sömmar. Tyget har en stretchfunktion och är tillverkat av 100 procent långfibrig bomull vilket skapar en mjuk och följsam passform. En ytterligare detalj är den övre knappens elastiska funktion, vilket gör att skjortkragen smidigt anpassas efter användarens nackstorlek.

– Vår nya skjorta är ett perfekt exempel på hur framtidens ”businesskjorta” kan komma att se ut. Ända sedan vi grundade J.Harvest & Frost har målet varit att utveckla och förbättra upplevelsen för att personer som använder skjorta till vardags. Med lanseringen av Black Bow vågar jag säga att vi har lyckats, säger Tobben Johnsen.

Läs mer om skjortorna och andra väldressade plagg på Jharvestandfrost.se

Leave a Reply