Snygga textilier, praktisk belysning och så klart rätt känsla. Inredning handlar om att styla sitt hem efter behov och stil. Nu lanserar H&M Home inredningskonsultation för att hjälpa sina kunder på traven.

H&M Home ligger rätt i tiden och breddar nu sitt serviceutbud. Inredningskedjan lanserar inredningshjälp i form av en stylingservice för sina kunder. Tjänsten syftar till att hjälpa kunder hitta rätt balans i inredningen hemma, oavsett om det handlar om vardagsrummet, köket, sovrummet eller barnrummet.

Från och med måndagen den 19 augusti erbjuds inredningskonsultation i konceptbutikerna i Stockholm (butikerna på Biblioteksgatan och Drottninggatan) samt i Malmö (butiken på Gustav Adolfs Torg). Inredningskonsultationen görs i samarbete med Hemisfär i Malmö och designstudion AM i butikerna i Stockholm. Anna Arehov, grundare av Hemisfär, har erfarenhet av inredningshjälp och -styling för både privatpersoner och företag, medan designstudion AM med Madeleine Ameln i spetsen har arbetat med inredning, grafisk formgivning och konst.

Leave a Reply